HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.04. 07:00 winninger jolán

Babakocsik az álomgyárban

Milyen babakocsikat tolnak a celebek? Megfizethetetlen példányokat vesznek, vagy ők is megnézik, hogy mibe teszik bele a gyerek csokis fenekét és a józan ész határain belül választanak? Ezen a héten három, egyébként annyira nem is drága és különleges kocsit mutatunk meg, hogy megtudjuk a celeb(gyerek) is ember. .

 
 

 

 

 

 

 

Icandy peach kocsi

 

Icandy Peach

 

Ez a celebek által kedvelt babakocsi olyan friss, hogy szinte még meleg. Júliusban került a piacra és olyan hírességek sétálnak a kocsi mögött, mint Elton John, vagy

Penélope Cruz.  Első ránézésre a régi, nagy kerekű mózeskosaras babakocsik és a mostani űrstílusú kocsik ötvözete. A szokásos dolgokat tudja, két irányból tolható és egészen vízszintesre dönthető, így a kezdetektől birtokba veheti a baba, igaz, folyamatosan kagylóüléstartásba, hanyatt. A három különböző színben kapható kocsi egyébként nagyon könnyű, és egy pánttal akár a vállunkra is akasztható.  
A modern, de visszafogott stílusú kocsi pakolófelülete határozottan nagy, a gyerekek pedig nagyjából 3 éves korig használhatják, igaz, a nagyobbra nőtt utódok feje beleakadhat a napvédőbe (gyakorló anyák véleménye). Ezzel a babakocsival pedig elértük azt a lélektani határt, aminél egy kicsit elkerekedik a szemünk, és megszívjuk a fogunkat, azt dünnyögve, húúúúb…. A kocsi 900 $, azaz 175 ezer Magyar forint.
fotó:icandystrollerrewievs.com

 

 

 

 

Bumbleride Indie 

 

courtesy Bumbleride

 

Íme, egy nem is olyan drága babakocsi az ökogondolkodású szülőknek, nálunk azonban még nem dobják még utánunk a bababoltokban. Ez a példány ugyan nem kötődik celebnevekhez, de nagyon környezetbarát és szöcske-versenyautó hibrid, szóval bármi lehet még belőle. Nemcsak nagyon könnyű és a mai divatos vonalat követő fazon, a Courtesy Bumbleride a könnyű tolhatóság és az egyszerű összecsukhatóság mellett természetes alapanyagból is készült. Újrahasznosított, szuper lágy anyagból, valamint bambusz szövetből, ami magába szívja a nedvességet, szabályozza a hőmérsékletet és gátolja a baktériumok elszaporodását. Szinte már pelenka sem kell hozzá, de persze csak vicceltünk.

 
A kocsi, bár nem megy magától,  nagyon kényelmes, akár óvodás korig használhatja a pelenkabetyár, és a tárolása is egyszerű. A környezetbarát babakocsi mindössze 500 $, ami a szuperbabakocsik piacán nem is olyan sok, hiszen itthoni számítások szerint 100 ezer forint alatt juthatunk hozzá. Természetesen az Államokban.
 
fotó: celebritybabies.com
 

Orbit baby sroller

 

orbit-baby-stroller

 

Kourtney Kardashian és Tori Spelling kedvenc babakocsija, ez a szintén környezetbarát csoda, ami annyi vidám színben készült, hogy a megzavarodott anya szinte választani sem tud. A lila, kék, zöld, vagy sárga színek (és még sorolhatnánk) nemcsak trendivé varázsolják a masszív kocsit, hanem elegáns külsőt is kölcsönöz neki.

 
Könnyen cserélhető huzata van, mely jól szellőző szövetből készült, puha és kényelmes a baba számára.
A kocsi összecsukhatóságának kialakításánál ergonómiai szempontokat vettek figyelembe (azaz nem fájdul meg a hátunk, miközben behajtogatjuk a Clióba) , a felfüggesztéseknek köszönhetően pedig nem ráznánk ki itthon sem a gyereket a Józsefvárosban sétálva. A fullextrához a beépített pohártartó és a tálca járul hozzá, és még mindig nincs vége! Szellőztetőrendszeres ülése és UV-szűrős napernyője van, ráadásul megáll összecsukva is. Kit érdekel ezek után a gyerek a kocsiban? A celebbabakocsi mindössze (muhaha) 750 $, azaz közel 145 ezer forint.
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr13200825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása