HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.11.08. 11:44 winninger jolán

Etetőszék egy űrhajóból

Van néhány formatervező, aki a jövő babafelszereléseinek megálmodásakor úgy döntött, hogy itt az ideje a Jetsons család ürbéli hangulatát valóra váltani. Így lehetséges, hogy nemcsak a babakocsik néznek ki úgy, mintha a csillagközi invázió után ittmaradt idegen lények felszereléseiben tologatnánk a gyerekeket, hanem az etetőszékek designjában is az űrhajós életérzés vette át a hatalmat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bloom Fresco típusú etetőszék egy ügyes tervezéssel áthidalta az újszülöttkortól az iskoláig a gyerek evés közbeni ülését. Ügyes kialakításának és persze kiegészítőinek köszönhetően a nyiklő-nyakló babát is beletehetjük a székbe, ami ekkor mégcsak pihenőszékként funkcionál. Alig telik el persze néhány hónap és máris ebben a székben ücsörögve kenhetjük össze a gyereket az első almapépjével. Majd kettőt pislogunk és a rántott csirkét eszi vidáman és főleg egyedül az asztalunkról, de még mindig a Frescoból.

 

A hatvanas éveket idéző kagylóülőkéhez az első hónapokban egy betétet használhatunk, ami nemcsak kényelmes a picinek, de biztonságos is. A biztonsági övnek köszönhetően a baba nem csúszik ki a székből, egészen addig, amíg megbízhatóan tud ülni egyedül az etetőszékben.

 

 

 

 

 

 

Az etetőszék könnyen tisztítható és a gyerekkel együtt nő. Nemcsak forgatható, de a magassága is állítható, egyike azon székeknek, amik nem túl nagyok a kisebbeknek és nem túl kicsi a nagyobbaknak. Az etetőtálca természetesen leszerelhető és tisztítható, a szék pedig egy könnyed mozdulattal apa bárszéke mellé tolható, stílusban ugyanis egy koktélpulthoz illik leginkább.

Persze nem minden fenékig tejfel, aktív használat közben kiderült ugyanis, hogy nem túl könnyű a szék állítgatása, hamar elveszhet anya a csavarok, fülek és csatok között. Ezt sejthették a gyártók is, mert egy oktató DVD is jár a székhez.

Ne dobjunk el most mégsem mindent, hogy megvegyük ezt a letisztult formájú multiszéket, mert az egyil legdrágább termék az etetőszékek piacán. Ráadásul nálunk még nincs is, így csak határon túlról rendelhetnénk nem kevesebbért, mint 400 dollárért. Legyen annyi elég egyelőre, hogy létezik, és a jövő formatervezői már jó úton haladnak a felé, hogy nem kell néhány évente bútort cserélni a gyerekek körül. Talán az unokáinknál...

forrás: bloombaby.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr513363113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása