HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.11.17. 15:38 winninger jolán

Zárjuk a gyereket hógömbbe!

Megkezdődött a kézműveskedés időszaka, a jó hír pedig az, hogy a kartontélapón és a krepp papír díszeken túl is van élet. Nem baj ráadásul az sem, ha olyan dolgokat készítünk, aminek a nagyszülők is örülhetnek majd a fa alatt, van időnk még a saját készítésű ajándékokra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hógömb nemcsak szezonális dísz, hanem igazán szép is és jól mutat a polcon. Főleg, ha a kedvenc unoka mosolyog a kavargó hópelyhek között, ezt a remek ötletet egyébként innen lestük el. Bár bonyolultnak tűnik az elkészítése, igazából nagyon egyszerű, a sikerélmény pedig garantált!

Szakadjunk el a hógömb gömb alakú sztereotípiájától és fogadjuk el, hogy a mi hógömbünk befőtt alakú lesz. Persze ne a legnagyobb üveget nevezzük ki, egy kisebb példány is jó lesz, az ideális alanyunk például egy bébiételes üveg.

Kaparjuk le róla a címkét, mossuk el alaposan, majd kezdődhet is a kreatív része az ügynek. Válasszunk valamilyen dekoratív vízálló festéket és az üveg tetejét kenjük egyenletesen be vele. Hagyjuk megszáradni, majd fókuszáljunk a hógömb belsejére!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készítsünk képeket a gyerekekről és akkora méretben nyomtassuk ki, amekkora képeket le tudunk fóliázni és beférnek majd az üvegbe. A képeket gondosan vonjuk be mindegyik oldalukon, hogy ne menjenek tönkre a hógömbben. A képen kunkorodnak a fotók, kiváló munkát végeztünk azonban akkor is, ha egy-egy fotót teszünk csak az üvegbe, melynek mindkét oldalán kép van. Ne feledjük, a tetőn fog állni az üveg, a fotót erősítsük, ragasszuk a tetőre!

Ezután gondoskodnunk kell a hópelyhekről. Többféle anyagot választhatunk, hungarocell golyócskákat is tehetünk az üvegbe, vagy egyszerű műanyagot is lereszelhetünk például egy sajtreszelő segítségével. Ha mindezzel megvagyunk, tegyük az üvegbe a hópelyheket, majd töltsük fel desztillált vízzel és tegyünk bele glicerint 2-1, vagy 1-1 arányban, amit patikából is beszerezhetünk, de kreatív boltban is kapható.

 

 

 

 

 

 

 

Persze bizonyára nem akarjuk, hogy kifollyon a víz az üvegből, ezért javasolt például sziloplaszttal bekenni az üveg tetejét, ezután hagyjuk pár órát száradni a gömböt és utána fordítsuk csak meg. Ezzel el is készült az alkotásunk.

A hógömböket egyébként tetszőlegesen variálhatjuk, a művészellátókban, hobbi boltokban számos alapanyagot kaphatunk hozzájuk. Különböző figurákat tehetünk bele és hópehely helyett akár csillám is kavaroghat a belsejében.

forrás: designmom.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr473390039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása