HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.11.10. 10:34 winninger jolán

Angelina Jolie inkább anya akar lenni, mint színész

Címkék: angelina jolie

Bele sem melegedtünk, alig írtunk posztot róluk és már itt sincsenek... A leghíresebb nagycsalád, Brangelináék (amin persze kicsit gondolkoznunk kell, mert Duggerék lehet, hogy mégis csak híresebbek), szóval el is hagyták szép hazánkat, és Tokioban garázdálkodnak tovább mind a hat gyerekükkel együtt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brad Pitt tehát, ki tudja, milyen emlékekkel a szívében, befejezte Budapesten a zombifilm forgatását és kicsit az az érzésünk, hogy az egész fegyvercirkusz csak egy jó reklámhúzás volt, ők pedig már itt sincsenek. Angelina pedig, azon kívül, hogy miket evett össze, vagyis miket nem (magyaros ételeket például nem), és hogy a Mammutban játszódott egy kicsit a népes gyereksereggel és a nagyival, nem nagyon bolygatta meg városunk életét. Ez van.

A család most Japánban lesz egyébként néhány napig, és egyes szakértők már hangot is adtak nem tetszésüknek, miszerint szegény gyerekek, nem tesz nekik jót ez a gyökértelenség. Mint mondják, felnőttek számára is nehezen dolgozható fel ez az életstílus, kisgyerekek számára pedig egyenese káros. Erről azonban nem nyilatkoznak a gyerekek és távolról sem úgy tűnik, hogy nagyon szenvednének tőle.

Jolie és Pitt ráadásul nagyon őszínték otthon, nincsenek tabuk, simán kivonulnak smacizni, írja a US Magazine, a gyerekek elől és ezt be is jelentik. Bár a dolog kicsit zavaros, mert akkor mégis csak van tabu, ha kivonulnak...

Angelina egyébként meglepő nyilatkozatot tett nemrég a Financial Times számára, miszerint az anyaság megváltoztatta a kapcsolatát a munkával. Nem szeret már annyira színészkedni, annál inkább imádja az anyaságot.

" Ahogy Brad és én öregszünk, kevesebb filmet fogunk csinálni. Hosszú idő óta dolgozom én is és ő is, és szép utat jártunk már be. Nem akarom, hogy az egész életünk erről szóljon." nyilatkozta Jolie aki nem kérdezte meg Kiss Árpád könnyvelőt, hogy miként vélekedik arról, hogy egész hátralévő életében tartozik-követel halmazok közé szorul.

forrás: usmagazine.com

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr143367758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.11. 08:47:41

Hát hogy a gyerekek szenvednek e kárt abból hogy itt is ott is vannak azt majd csak későbbi életük során derül ki szerintem.
süti beállítások módosítása