HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.10.20. 14:28 winninger jolán

Gyerekszínészek- Ki élte túl a sikert?

Címkék: gyerekszínészek

Nagyot tud változni a világ a legünnepeltebb sztárok körül is, különösen, ha gyerekkorban érnek el mindent, sőt, még annál többet is. Aki belenő a sikerbe egészen más ingerküszöbbel rendelkezik, a kezdeti sikereket pedig nehéz felülmúlni. A legtöbb gyereksztárra nehéz felnőttkor vár, és csak keveseknek sikerül igazi karriert befutni felnőttként. Persze, ha egyáltalán akarnak még akkor is színészkedni. A gyereksztárok egy része eltűnik a süllyesztőben, mások viszont előnyt kovácsoltak kezdeti sikereikből.


Macaulay Culkin - Akinek nem áll jól a felnőtt szerep

Macaulay Culkinnal minden karácsonykor találkozhatunk a képernyőn, igaz, máskor tulajdonképpen nem is nagyon. Az 1980-ban született színész hihetetlen népszerűségét az 1990-ben bemutatott és azóta rongyosra játszott Reszkessetek betörők! című filmnek köszönheti, amit azóta sem sikerült egyetlen filmjével sem megismételnie. Sőt, egyáltalán nem sikerült megkapaszkodnia a népszerűség színpadán, pedig sokáig sorolhatnánk az elmúlt évtizedek filmjeit, amiben szerepelt. De nem fogjuk felsorolni, mert a legtöbb film nem mond nekünk semmit, a Reszkessetek betörők! folytatásában, az Elveszve New Yorkban-ban még sikert hozott számára Kevin szerepe, valamint a My Girl-ben is sokan lehetőséget láttak benne, a Palira vettem a papát-ban és a Richie Richben azonban már nem rázta meg a közönséget. Pedig kezdetben a legsikeresebb gyerekszínésznek tartották, azóta azonban csak futottak még, Zs kategóriás filmekben látható.

Magánélete sem úgy alakult, ahogyan azt elképzelte, 18 évesen megnősült, majd el is vált Rachel Minertől, miután már 15 évesen függetlenítette magát a szüleitől. Annyira azért nem lehetett rossz a nőknél, mert Mila Kunissal nyolc évig jártak. Tavaly szakítottak és érdekes, hogy Kunis karrierje azonnal szárnyakat kapott.
Culkin image-jának a Michael Jacksonnal való kapcsolata sem segített, gyerekként került közelebbi viszonyba vele, amiről később nyilvánosan is beszélnie kellett. Mármint arról, hogy miket művelhetett vele a sztár Neverland-en, vagyis miket nem. Macaulay úgy nyilatkozott, hogy bár többször voltak egy ágyba, az énekes sosem nyúlt hozzá.
2004-ben kábítószer birtoklásért letrartóztatták, és elvonóra is kötelezték őt, követve sok gyereksztár kiégett életútját. Napjainkban fel-feltűnik néhány filmben, de nyomot nem hagy bennünk. Mi ugyanis mindig a tenyérbe mászó Kevinként emlékszünk rá.
 

Noah Hathaway - Romatikus kisfiúból macsó civil

Ki ne emlékezne a gyerekkorunk kedvenc meséjében szereplő, leginkább lányra hasonlító Atrejura, akit Noah Hathaway alakított a Végtelen történetben. A sikeres regényből adoptál film a maga idejében páratlan mesevilágot varázsolt a filmvászonra, mi pedig rajongva csüngtünk kislányként a kreol kamaszsrácon. Hathaway 1971-ben született és már három évesen a kamerák előtt pózolt különböző reklámokban, 79-ben pedig filmszerepet is kapott. Az igazi és valószínűleg az egyetlen sikert azonban az 1984-es Végtelen történet hozta meg, és ezzel az egy filmjével beírta magát a filmtörténetbe.
Elég is lehetett neki, néhány évre rá ugyanis hátat fordított az egész cirkusznak, rengeteget sportolt, kereste önmagát, amit végül a táncban lelt meg. Így lett tánctanár, mivel azonban az extrém sportokért is oda volt, szerencsétlenségére ismét pályát kellett váltania egy sérülés miatt.  Egy utolsó esélyt még adott azért a színészetnek, 1994-ben szerepet kapott a To Die, To Sleep című filmben, azóta azonban nem foglalkozik a filmezéssel.
Ma már nyoma sincs az egykori nőies vonásoknak, igaz lehet, hogy direkt gyúrt rá a macsó kinézetre. Hathaway testét tetoválások és kigyúrt izmok borítják, haját olykor szőkíti és elválaszthatatlan a motorjától, többször is részt vett Super Sport versenyeken. Pénze sem sok maradhatott Atreju szerepéből ,sokszor bárokban kellett felszolgálnia, vagy küzdősportokat oktatnia.
Magánéletét egyébként normális emberekhez hasonlóan félti, így nem sok mindent tudunk róla, annyit csupán, hogy nevelt gyereke van, akit felesége hozott a házasságukba.
 

Drew Barrymore - Aki talpra állt

Sokan nem is tudják, hogy a színésznő anyai ágon magyar származású, a 36 éves Barrymore azonban nem ettől érdekes a számunkra. Helyét a gyereksztárokkal foglalkozó írásunkban egyértelműen kiérdemelte, hiszen fiatal kora ellenére gyakorlatilag minden stádiumát végigjárta a sztár élet buktatóinak és sikereinek egyaránt. Ne is csodálkozzunk, korán kezdte a dolgokat, de Sophia Loren és Steven Spielberg keresztgyerekeként mit is várunk.
11 hónaposan már reklámszerepet kapott, kutyaeledelt kellett népszerűsítenie, néhány filmszerep után pedig Steven Sielberg filmje hozta meg számára az egyik legsikeresebb szerepét, ami egyben átokként is ült sokáig a színésznőn. Az 1982-ben bemutatott E.T.- A földönkívüli című scifiben olyan volt Barrymore, mint egy cuki kis angyal, pont, mint itthon Picur a Szeleburdi családból. Olyan sikert aratott, amire nem számított senki, ráadásul legfiatalabb jelöltként írta be magát a Golden Globe történetébe, ilyen kezdéssel pedig nehéz lehet gyerekként mit kezdeni.
Nem is tudott, megdöbbentően korán, 10 évesen cigizett, 11 évesen pedig rendszeresen ivott alkoholt. Miközben Amerika legfoglalkoztatottabb gyerekszínésze volt, olyan problémákkal küzdött, mint a felnőttek, 12 évesen marihuánát szívott, 13 évesen pedig kokainozott. A két végén égetett életnek majdnem vége is lett egy 14 éves korában elkövetett öngyilkossági kísérlettel, Barrymore azonban egy évvel később megrázta magát és úgy döntött, felnő és normális lesz.
15 évesen szexcsillag lett, a hirtelen váltás a cuki kislányból (már amennyire egy drogos gyerek cuki lehet) a szexdémonig nagy volt. A karrierje is újra szárnyalt, napjainkra az egyik legfoglalkoztatottabb színésznőjévé érett. Olyan sikerfilmeket jegyezhet, mint az Első 50 randi, Charlie angyalai, Mindörökké Bat Man, de több mint hatvan filmben szerepelt, miközben saját produkciós céget is vezet. Sokan nem tudják például, hogy az Alkonyat filmekben rendezőként is kipróbálhatta magát.
A magánéletével azonban nem volt túl sok szerencséje a színésznőnek. Hiába halmozta a sikereket karrierjében, hiába tartják a kritikusok korosztálya egyik legszebb színésznőjének, már kétszer elvált, ráadásul nem igazán tudja eldönteni, hogy mit is akar, nőt, vagy férfit. Nyíltan vállalja biszexualitását, miközben szorgosan építi a karrierjét. Arról pedig véletlenül se feledkezzünk meg, hogy egyike azoknak a gyerekszínészeknek, akik felnőttként is sikeresek és túlélték a gyerekkorukat.
fotók: onlinepersonalstats.com, celebritysentry.com, topnews.in

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr113317584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása