HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.10.13. 09:00 winninger jolán

Babacipők rajongóknak

Ahogy egyre jobban fázunk, egyre nagyobb igényünk van az öltözködésre is, és egyre jobban foglalkoztat minket a kérdés, hogy mit vegyünk fel. Sőt, tovább megyünk, mi legyen a gyereken? Hát bundazsák, mondaná az egyszeri ember, de az anyák természetesen ezzel nem hagyják annyiban a dolgot, különösen azért, mert babaruhákat venni olyan, mint chipset enni a tévé előtt. Babacipőt is olyan venni, az pedig elhanyagolható semmiség, hogy egy néhány hónapos gyereknek teljesen fölösleges a cipő, ellenben nagyon csinos és cuki. Ha pedig kinőtte, ami két pislogás alatt be is következik, mehet kulcstartónak, vagy apa kocsijába a visszapillantóra. A kiscipők ugyanis mindenkit ellágyítanak, még ha nem látszanak a bundazsák alól, vagy a nappaliból, akkor is.

 

 
 
 
 
A minicipők piaca olyan széles, mint az óceán, néhány órát simán beszippantott minket is a neten való böngészés. A puhatalpú kiscipők különböző változatai közül nehezen tudnánk választani, leginkább a pénztárcánk korlátozná a lehetőségeinket, s bár gyakorlatilag felesleges pénzkidobás egy ruhadarabért több ezer, vagy akár tízezer forintot kiadni, amit hetek alatt kinő a baba, gyakorlatilag szükséges darabja a gyerek ruhatárának. Gyönyörködjünk most néhány kiscipőben, mindent a szemnek alapon…

 

 

 

 

 

 

 

Babacipőt egyébként körültekintően kell vásárolnunk, elvonatkoztatva attól a ténytől, hogy ezek az apró lábbelik, tulajdonképpen tutyik. Mivel azonban mégis csak babákról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy mi érintkezik a testükkel, érdemes olyan darabot választani, amiben nemcsak kényelmes a rúgdalózás, de nem fülled bele a gyerek és nem is nyomja a lábát.

 

 

forrás: farmtoysonline.co.uk

A puhatalpú cipők reneszánszukat élik itthon is, innen is válogathatunk kedvünkre, ha a tettek mezejére szeretnénk lépni, de határokat is döntögethetünk a fotelból kattintgatva, elvégre mégis csak internet előtt ülünk.

Halálfejes kiscipőt például innen rendelhetünk, de akár robotos hangulatba is bújtathatjuk az alig használt babát, innen vásárolva.

A balra látható katicás topánokat innen is megszerezhetjük és nemcsak Helloween idején adhatjuk rá a szemünk fényére.

forrás: tinyhappy.com

 

Még a kreatív anyákat is megizzasztja a patchwork babacipő megvarrása, persze a talp beiktatása miatt szívás a dolog, néhány aranyos darab azért beindítja bennünk a szokásos reakciókat. Ilyenkor általában nem varrni támad kedvünk, hanem A, gyereket akarunk, vagy B, vásárolni. Esetleg mindkettőt egyszerre.

A képen látható cipő házigyártmány egyébként és innen vadásztuk

 

A cipők cukisági faktora egyébként bármeddig fokozható. A kötött és horgolt kiscipők talán a legbájosabb kiegészítők a kicsikhez, nem véletlen, hogy sokan egy-egy hasonló darabbal adják tudtára apának, vagy a nagyszülőknek, hogy gyarapodik a család.

 

 

 

 

 

A kötött és horgolt cipőcskéket kiválóan elkészíthetjük saját kezűleg is, de megvásárolhatjuk akár innen is, ráadásul itthonról, igen jutányos áron.

fotók: josephm.com, kokobeaushop.com, babacipok.hu, babykind.co.uk, thegloss.com, tiggle.ie, goodko.com, spiffybaby.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr423297541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása