HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.27. 15:09 winninger jolán

Hagyománydöntő gyerekszobák

Amikor elkezdünk gondolkodni arról, hogy milyen legyen a gyerekszoba, először csak sztereotípiákban tudunk gondolkodni. Aztán másodszor is, és végül a legtöbb gyerek a hagyományos pasztell színekben, mackó és tündér mintákkal körülvéve nő fel. Némi képzelőerővel, valamint kézügyességgel pedig olyan birodalmat varázsolhatunk a babák köré, amit a celebgyerekek is megirigyelhetnek. Ha mi nem tudunk varrni, keressünk egy nagymamát, vagy valakit, aki a patchwork-ben is otthon van és alakítsuk tetszés szerint a kicsi szobájában a hangulatot színes textilekkel, a hozzájuk passzoló kiegészítőkkel.

 

Egyszerűen…Fiú gyereket persze nem biztos, hogy ebbe a bordó szobába fogunk beleerőszakolni, de méltányolható a szoba egyszerűsége, amivel mégis lenyűgöző hatást értek el. Egyetlen nyuszi, vagy mackó sem kellett ahhoz, hogy beleszeressünk a kompozícióba, némi kézügyességgel még mi is elkészíthetjük a függönyt, a párnákat és a faliképeket, valamint az ágygarnitúra huzatát fejvédővel együtt.

 

 

foto: firsthomedesign.com

Jó, ez kicsit erősJó, ennél a képnél kicsit túllőttünk a célon, mindenesetre ötleteket meríthetünk belőle. Az óriási falfelület tulajdonképpen az egész szoba hangulatát meghatározza, amihez elég egy jól választó kéz és ügyes szem, hogy az összecsengő tapétadarabokat kiválassza. A lányos hangulathoz minimális kiegészítő kell és máris túlléptünk a hagyományos lányszobák berendezésén. A képet nézve pedig teljesen úgy érezzük, hogy ebben a szobában olyan igazi, valóságos gyerekek laknak…

foto: housology.com

Dzsungel hangulat Egy igazán unisex gyerekszoba lesz a végeredmény, ha bátran választunk színeket és formákat, a harsány színeket kerülve. Az elefántos életérzés visszaköszön a párnákról, takaróról, képekről a falról és még a lámpa is harmonizál az ormányos hangulathoz. Míg a textíliákra mi is alkothatunk a kézügyességünk korlátain belül állatokat, addig a lámpát cirka 60 $-ért akár meg is rendelhetjük, itt.

 

 

foto: cottontaledesigns.com

Imádjuk, ilyen kell nekünk!Ez a kedvencünk, mert annyi ötlet van a képen, aminek megvalósításához leginkább fantázia kell, nem pedig pénz. A beépített emeletes ágyat egyébként is lájkoljuk, a körülötte uralkodó pipis hangulatot viszont mindenféle gipszkartonozás és asztalos mestervizsga nélkül is elérhetjük. Jó, hát a patchwork itt is visszaköszön, azt azonban kiemelnénk, hogy itt is teljesen mellőzve vannak a hagyományos gyerekszobákban uralkodó színek. A sárga, a lila és a barna nemcsak a skandináv térségben hódít, a Duna vonalán is bátran bevállalhatjuk.

 

 

foto: pinteres.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr963260265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása