HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.12. 13:52 winninger jolán

Celebanyák gyerekként- Ki kicsoda?

Mindenki volt egyszer gyerek, még a celebek is, sőt, a celebanyák is. Előbányásztunk néhány nem mai képet, hogy megnézzük, milyenek voltak kislánynak azok, akik most a Celebanya hasábjain feltűnnek a saját gyerekeikkel. Találd ki, ki van a képen, de ha az egérrel a képre állsz, felfedjük a titkot.

 

Angelina Jolie

 Csak szuperlatívuszokban szoktunk róla beszélni. Van egy csomó gyereke, egy szintén szuperlatívuszokban emlegetett pasija és már kislányként helyes volt, egészen olyan, mint most. Csak kisebb egy kicsit.

 foto: instyle.com

 

 

Sarah Jessica Parker

 

 

A Nagy Alma és a szex közel áll hozzá, mondhatni szinte, hogy ő maga. Sokszor vitatják a szépségét, a lábait, de mi szeretjük mégis úgy, ahogy van. Három gyereke van, és kislánynak is igazán karakteres megjelenése volt.

 

foto: flavor-of-succes.com

 

Victoria Beckham

 

 A képen egy sosem mosolygó nőt rejtettünk el, aki a fűszerestől egyenesen a focipályáig szaladt, hogy férjével intézményesítsék saját magukat a szigetországban (aztán tovább). Annyit segítünk, hogy nem a jobb szélen szereplő hölgyről beszélünk, hanem a kerekképű, konnektor orrú lányról a másik oldalon. Na, vajon ki lehet ő?

foto: celebrities,biteus.org

 

Jodie Foster

 

Talán őt lehet a legkönnyebben kitalálni, hiszen kislányként kiköpött úgy nézett ki, mint most. Nyolcéves kora óta játszik egyébként filmekben, így pontosan tudhatjuk, hogy ki is ő, aki magna cum laude diplomázott és két Oscar-díj boldog tulajdonosa. A leszbikusságát nyiltan felvállaló hölgy két gyereket nevel szintén nőnemű párjával.

fotó: xfinity.comcast.net

 

 

 

Natalie Portman

 

 A kép egyértelműen elárulja a szereplőjét, ebben a 94-ben forgatott filmben mindössze 13 éves csupán, a ma már boldog friss celebmama. Harminc évével nemcsak elismert színésznő, de Oscar-díjas is, mindamellett pedig igazán gyönyörű.

foto: ew.com

 

 

 

Cindy Crawford

 

 A képen szereplő kislányról, bár igazán helyes, nem gondolnánk, hogy később az arcából fog megélni. A ma már egykori munkájától visszavonult híresség nevét több generáció véste az agyába, az arcán található ismertetőjegynek köszönhetően pedig bárki felismerheti a ma már kétgyerekes üzletasszony mini képét.

 

foto: makemeheal.com

 

 

 

Brook Shields

 Ugye milyen szép ez a lány a képen? Elárulhatjuk, hogy még ma is az, 46 éve ellenére. 15 évesen került a rivaldafénybe, amikor egy szál hajzuhatagban rohangált egy lakatlan szigeten, és minimális színészi teljesítménnyel, de gyönyörű arcával írta be magát a filmtörténetbe. Azóta két lánya született és egy filmjével sem sikerült túlszárnyalnia a 30 évvel ezelőtti sikerét.

 

fotó: vi.sualzie.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1003220630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása