HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.11. 09:00 winninger jolán

Menő tányérok menő gyereknek

Ha van néhány kölköcskénk, akik az istenért sem hajlandóak normálisan enni, vegyünk vicces tányért! Néhány egyszerű trükkel, talán a borsószemek is könnyebben gurulnak majd a szájba, legalább addig, amíg a tányérok vannak a fókuszban. Ötletek, nemcsak celebgyerekek számára.

 

építkező hajlamú gyerekek számára

Egyszerűbb lehet az élet például ezzel az étkészlettel, ami az autóőrült gyerekek kedvence. A három evőeszköz három munkagép is egyben, amik az építkezési területen, azaz a tányéron dolgozhatnak. Miközben jobbra balra pakolhatja a gyerek a az ennivalót, addig a szájába is bejuthat belőle. Most mondjuk, hogy az étel nem játék!!

 

Indulhat a kirakós!

 

Ezzel a kirakós alapú tányérral addig-addig bíbelődhet a gyerek, amíg el nem hűl az ennivaló. Sebaj, majd megmelegítjük! A kopasz fejből vicces figurákat díszíthetnek a kicsik, tészta hajjal, borzos szemöldökkel, vagy fülbevalóval. Ha a boltokban nem találjuk, rendeljük meg 12$-rt a www.uncommongoods.com oldalról.

Menő királylányok számára

 

Minden kislánynak van királylányos korszaka, amikor függönnyel a fején mászkál kopogós cipőben. Nos, a célpiaca ezeknek a tányéroknak ezek a minihercegnők, akik természetesen a bugyitól az utolsó ágyneműig témába vágó cuccok között élnek, mert a mami is támogatja ezt a cuki korszakot. Miért is ne! Legyen a tányér is hercegnős, irány az Amazon, már 28,72-ért megrendelhetjük a 4 részes szettet.

 

Számoljuk meg hány pöttye van!

 Állatbarátok és katica csoportos óvodások előnyben! Ne tétovázz akkor sem, ha katica a jele a gyereknek, egyen uzsonnát ladybirdös tányérból. Talán a zöldség is elfogy majd teljesen, ha a cél az lesz, hogy a bogár összes pöttye megszabaduljon a borsótól. Mindezt 8 $-ért az Amazonról.

 

Oktatótányér

Íme, egy tányér, amivel a gyerek is érezheti az egészséges táplálkozás súlyát. Alapos mérnöki munkával készült ez a szemléltető tányér, ami mankó lehet a helyes táplálkozás útvesztőiben elveszett szülő és gyerek számára. A hülye is láthatja, hogy mennyi hely van a zöldségeknek és mennyi a tésztának. A gyártó a lelkiismeretre épített, 4,99 $-ért a www.healthkidsplate.com-ról mi is vehetünk egy ilyet.

 

 

forrás, képek: uncommongoods.com, healthkidsplate.com, sprogboc.uk.co

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr193217326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása