HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.05. 17:17 winninger jolán

Cipők, amiket Suri és a Brangelina gyerek is hord

A cipőknek külön génje lehet a nőkben. De tényleg, nem véletlen az az odaadás, amit egy-egy cipővásárlás alkalmával tanúsítunk. Egyébként tegye fel a kezét, akinek nem volt kopogós cipője kiskorában, vagy legalább is ne akarta volna, hogy legyen, nem is csoda, hogy külön iparág épít a gyenge jellemünkre. Kijelenthetjük tehát, hogy a celebgyerekek, vagyis a celebszülők nem hülyék, hogy puccos topánba öltöztetik a kölyköket, egyszerűen csak teret engednek a vágyaiknak. Ráadásul nekik van hová fölvenniük, mert Lilike max. a nyolckerben veheti fel a télapóünnepségen az aranykopogóst, giga masnival, míg mondjuk Suri néha eljut egynéhány celebpartira is. Cipő celebmódra.

 

Stuart Weitzman Layette Bud Ballet topán

 

Kell nekünk is!!

 Stippi stoppi, nekem ilyen biztosan kellet volna, amikor még a Katica csoportba jártam. A legkisebbek lábára készült cipellő tökéletesen illeszkedik a pufók virgácsokra, a gyönyörű virág pedig az elején olyan, mintha Natalie Portman visélné a Fekete hattyúban. A modell sajnos csak feketében kapható, de egye bánat, mert csodás darab, potom 29 $-ért.

fotó: thecribshoesseller.blogspot.com

 

 

 

Crocs Girls "Carlie" Szandál

 

tengerbe, céges bulin ideális

 Nos, Angelina és Brad ikerpárjának leányzó tagja, Vivienne Marcheline egy rózsaszín topánnal büszkélkedhet, ami nekünk leginkább a bulgár tengerparton kapható strandcipőkre hajaz, gumiból. Egyébként határeset a cipő, mert nem annyira ormótlan, egy hároméves lábán pedig különösen, éljen a pink, minden mennyiségben. A 35 $-os szandi hétköznap is hordható, annyira a játszón sem ciki. Ugyan ezt a fazont hordta egyébként Jessica Alba lánya, Honor is, csak ibolya lilában.

 

fotó: select2gether.com

 

 

 

Tiny TOMS cipő

Mintha a miénken lenne…

 A Garner-Affleck páros 2 éves Seraphinája igazi gyerekbarát cipőt hord, ami ellen nekünk, egyszerű, halandó szülőknek sincs semmi ellenvetésünk az öreg Európában. A 34 $-os cipellőért akkor sem fáj a szívünk, ha lerongyolja a gyerek a kismotoron, ráadásul nagyon jól néznek ki a különböző mintájú változatok. Seraphinán állatos példány volt, ez itt a képen pedig bötűs és még mi is felvennénk. A cipő igazán gyerekbarát, egy tépőzár és kész, az önellátó apróság már mehet is a dolgára.

 

fotó: momfinds.com

 

Cowboy bronco gumicsizma

 

Azt a leborult…

Nem hagyhatjuk ki ezt a gumicsizmát sem, persze Suri módra, a piros és a rózsaszín posztmodern keveredésével. Megpróbálunk szemethunyni a magas sarok felett, de oldalról már nem lehet. Arra gondolhatunk csak, hogy Tom Cruise és Katie Holmes lánya már csírájában küzd az alacsony növés frusztrációja ellen, kompenzálva a papa kamaszkorát. A csodacsizma 39 $, szóval a hülyének is megéri, hát még nekik.

 

foto:davrain.com

 

forrás: celebritybabies.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr523204539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása