HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.01. 10:21 winninger jolán

Kismamák, akiknek hátulról is látszik

Címkék: b kismama angelina jolie milano tori spelling alyssa mel celebhas

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy megússza a terhességet egy éppen csak gömbölyödő haskezdeménnyel. S minthogy a celebek is emberből vannak, bizony átrobog rajtuk is az áldott kilenc hónap minden tünetével együtt. Összegyűjtöttünk néhány sztáranyukát, akik nem mondhatták el magukról, hogy hátulról nem is látszott rajtuk semmi. Új sorozatunkban fókuszban a celebhas.

 

 

Tori Spelling

 

Nem kis méretekkel

Tudjátok, ő az a lány a Beverly Hills 90210-ből, akinek olyan ijesztő volt az arca. A 90-es években Donna Martin szerepében vált ismerté, számos plasztikai műtétéről hallottunk és arról, hogy apa révén került a sorozatba- vajon miért is, hiszen Aaron Spelling lánya.

 

Nos, Donna, akarom mondani Tori végül leakasztott magának egy igazán jó parti férjet, igaz, 2004-ben volt egy kis botlása Charlie Shaniannal (vigyázzunk, nem Sheen, akkorát nem botlott). Egy gyors válás után aztán hozzáment 2006-ban Dean McDermotthoz, akinek az előző házasságából már volt két gyereke.

 

Tori, aki mégsem markolhatott föl annyi örökséget az apja halála után, mint amennyire számítani lehetett, elkezdte potyogtatni a gyerekeket, jó hazafihoz hűen. 2007 márciusában született meg fia, Liam Aaron McDermot, kislánya pedig, Stella Doreen McDermott 2008 júniusában látta meg a napvilágot. Spellingnek úgy tűnik, hogy bejött az anyaság, mert jelenleg a harmadik gyereküket várja és a hasa igazán kivívta a helyet a leggigantikusabb celebhas válogatásba.

 

foto: babble.com

 

Mel B

 

Nem kövér, inkább terhes

Az egykori fűszerlány, Scary Spice szintén nyakig merült az anyaságba, jelenleg a harmadik gyerekét várja Stephen Belafontétől. Az otthoni gyereklétszám egyébként már amúgy sem kicsi, hiszen Melnek két gyereke van, igaz, különböző apáktól. A 12 éves Phoenix Chi Jimmy Gulzartól született, 3 éves kisebbik lánya, Angel Iris pedig nem kisebb mainstream sztártól, mind Eddy Murphytől. Fokozza a hangulatot, hogy a férj, Stephen előző kapcsolatából született lánya is velük él, a hat éves Giselle, így négy lány cseperedik az egykori énekesnő szárnyai alatt.

 

Azt nem tudni, hogy a mostani baba milyen nemű lesz, mint ahogy azt sem, hogy minek is örülnének otthon. Kilógna-e a sorból egy kisfiú, vagy a változatosság kedvéért jó lenne, ha ezúttal nem lányt dobna a gólya  Melanie Brown és Stephen Belafonté othonába, ki tudja. Valószínűleg mindenképpen örülni fognak a végeredmények. S hogy Mel B  hasa óriási, elhanyagolható, úgy is a végeredmény számít.

 

foto: madamenoire.com

 

 

Alyssa Milano

 

Azt a mindenit!

Alyssa Milano a legfrisebb anyuka a celebvilágban, így éppen csak ’megszabadult’ a valóban óriási méretű hasától. Ennek persze nagyon örült, hiszen izgatottan várta kisfia, Milo Thomas érkezését.

 

A 39 éves színésznő egyébként igazi olasz-amerikai művészcsaládban nőtt fel, anyja divattervező, apja pedig zenei filmrendező. Milanot leginkább a Bűbájos Boszorkák című sorozatból ismerjük, nyolc évig követhettük Phoebet a tévében, előtte pedig a Merlose Place-ben is láthattuk egy évadon keresztül. A sorozat meghozta számára a régóta várt népszerűséget, azóta is szívesen foglalkoztatott hollywoody sztár.

 

Férjével, Dave Bugliarival, aki egyébként a Creative Artists Agency munkatársa, 2009 óta házasok. Milano valószínűleg nem koplalta végig a terhességét, nagyon okosan, ellentétben néhány kolléganőjével, ez azonban látszik is egészségesen gömbölyödő hasán.

 

forrás: bumpshack.com

 

 

 

 

Angelina Jolie

 

Szuperanyu

Jó, ez nem annyira sportszerű, hiszen Jolie egyszerre két babával indul a terheshas versenyen, de álljon itt ő is, hiszen nincs bulvár Angelina nélkül. A fotót elnézve egyébként hihetetlen, hogy ekkora méretek után normális teste lehet valakinek, de nyilván dolgoztak rajta néhányan, hogy anya visszanyerhesse szenzációs alakját. Joliera egyébként nem lehet egy szavunk sem, fölösleges őt ekézni, ha agyon plasztikáztatta magát, akkor is. Vagyis akkor sem.

 

Miután a kambodzsai Maddoxot örökbefogadta, nem volt megállás, Brad Pittel pedig megvalósították az amerikai álmot, a színes, határokon átívelő családot. A család hat gyereket nevel, aminek a fele a világ különböző tájairól örökbefogadott apróságok. Maddox (10), még Billy Bob Thorton mellett került a színésznő mellé, a gyerekvállalás azonban vízválasztó volt a kapcsolatukban. 2005-ben egyedülállóként fogadta örökbe az etióp Zaharát, 2006-ban pedig megszületett az első vérszerinti, közös lányuk Brad Pittel, Shiloh (5). Rá egy évre újra örökbefogadott egy vietnámi kisfiút a pár, a hétéves Paxot, az ikrek pedig 2008-ban születtek meg Franciaországban. Az egy fiú és egy lány páros neve Knox Léon és Vivienne Marcheline ( 3) lett.

 

S hogy ennyi gyerek, film, karitatív munka mellett még van ideje gyönyörűnek is lenni, igazán felháborító, mi azonban a gigantikus hasméretével ebbe a válogatásba is betettük őt.

 

fotó: metro.co.uk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr673194894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása