HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.11.18. 09:58 winninger jolán

Banderas az apaságról és a lényegről

A latin ördög

Hol vannak már Antonio Banderas megzabolázhatatlan fürtjei, az 51 éves színészről ma már nemcsak a latinos külseje miatt beszélnek, hanem remek színészi teljesítménye és persze felesége, Melanie Griffith ilyen-olyan ügyei miatt is. Banderas érett színész és egyben tapasztalt apa lett az elmúlt évtizedek alatt, a modernmom.com arról faggatta az egykor volt macsó férfit, hogyan lavíroz a karrier és a magánélet, a család és a gyereknevelés útvesztőiben.

 

A színész szerint nem a legjobb hely gyereknevelés szempontjából Hollywood, ennek pedig több oka is van. Nehéz például megtalálni, rámutatni a valóban fontos dolgokra, az élet nem Beverly Hills, az emberek egészen más körülmények között élnek a világban, mint Hollywoodban. Az ő gyerekei tehát egészen más problémával küzdenek, más világban élnek, mint a gyerekek általában. Banderas és Griffith lánya, Stella 15 éves, ezenkívül két nevelt gyereke van a színésznek felesége előző házasságából, Alexander (26), és Dakota (22).

 Mindig fontosnak tartották, hogy a gyerekeik érzékeljék ezeket a különbségeket, s mivel a világ számos különböző pontjain dolgoztak már kapcsolatuk legelejétől kezdve, a gyerekeik velük lehettek ezeken a helyeken. Olyan országokban, ahol nincs túl sok lehetősége a fiataloknak, ahol nehéz politikai és szociális körülmények között élnek. Ennek köszönhetően a gyerekei tisztában vannak a realitásokkal és pontosan látják a különbséget az ő és mások élete között. 

Stellava és Melanie-vel

A csizmáskandúr hangja és a női szívek megdobogtatója igazán irigylésre méltó boldogságban él, megtalálva az egyensúlyt a munka és a békés családi élet között. Ennek nem más a titka, mint a szeretet, vallja Banderas, hiszen bármit, amit csak csinálunk, szeretni kell. A munkáját, a színészetet, az apaságot és persze a feleségét is. Melanie Griffith 17 éve a felesége, a titkuk pedig az, hogy szeretik egymást (hoppá). " Ez ilyen egyszerű és bonyolult." mondta Almodóvar kedvenc színésze, mert hát egyébként minden a szerelemről szól.

Kedvenc időtöltésük a már valóban nagy gyerekeikkel a mozizás, összegyűlnek az ágyon, középen a gyerekek, kétoldalt mellettük pedig ők és remekül szórakoznak. Becsülendő ráadásul mindez úgy, hogy a két idősebb gyerek nem is a sajátja, Banderas mégis úgy beszél róluk, mintha édes gyerekei lennének. Alexander zenél, zongorázik és együtt gitározik a színésszel, Dakota pedig színészkedik, feleségével mindent meg is tesznek azért, hogy segítsék a fiatalok karrierjét.

Banderas lényeglátása csodálatos egyébként, a hírességet tömören és lényeglátóan fogalmazta meg. Az igazán nagy dolog felépíteni egy olyan világot, amiben az eredményeid miatt vagy híres és elismert. A színész szerint, ha jó orvos vagy, akkor orvosként leszel híres, de építészként, íróként, vagy bármilyen hivatásban megválthatod a világot. Milyen igaz, hiszen a lényeg, hogy jól csináljuk, Antonio Banderas pedig csak tudja, hiszen a semmiből építette a karrierjét Hollywoodban úgy, hogy még angolul sem tudott...

forrás: ModernMom.com

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr143391626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.18. 15:32:59

Igazi család, ilyen kevés van a 'sztár' világban
süti beállítások módosítása