HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.11.02. 16:14 winninger jolán

iPhone alkalmazások telefonfüggő kismamáknak

A kütyük világában, a like-gombok sűrűjében, amikor egy közértet sem járhatunk meg úgy, hogy ne kacsintsunk bele a levelezésünkbe a telefonunkról, természetesen a terhes nők életét is bearanyozhatja néhány IPhone alkalmazás. Magyarul némileg korlátozottak a lehetőségeink, angolul beszélő sorstársak azonban számos olyan program közül válogathatnak, amelyek egy letöltés segítségével átalakítják a telefont valami egészen új, használható, vagy szórakoztató eszközzé, például magzatmozgásfigyelővé, vagy szívhang hallgatóvá.

 

Az „ I’m Expecting” kismamák számára fejlesztett alkalmazás nélkül nem is tudom, hogyan élhettek eddig a nők. Nemcsak hasznos információkat találhatunk egy helyen a terhességgel kapcsolatban a készüléken, a különböző terhességi tünetekről és a fontos orvosi találkozókról, hanem képeket is feltölthetünk az egyre növekvő hasról is. Hogy ez miért jó, annyira nem is érdekes, ami izgalmas lehet az alkalmazásban, hogy születési értesítőt is körbeküld, ha eljön az ideje. Miközben a telefonra töltött kismamanaptárt böngésszük a tüneteinkkel, foglalkozhatunk a súlyunk változásával, nem mellékesen egy csodálatos lila képernyőfelület ragadja el a tekintetünket. Az alkalmazás ingyenes, még egy dolog tehát, amivel függők lehetünk.

jobb mint az mp3

A „My Maby Beat” az egyik leghasznosabb fejlesztés, ami nemcsak a terhes nő információ igényére és fogyasztói létére épít, hanem az aggodalmára is, vagyis a PARÁRA. A telefonunk 3,99 $-ért szívhangfigyelő készülékké lényegül át, hogy bármikor, bárhol megnyugodhassunk, minden rendben van. A varázslathoz elég egy IPhone mikrofon és fejhallgató kiegészítő és máris a kanapén hallgathatjuk a baba szívhangját. Sőt, az alkalmazás tovább megy, hiszen rögzíteni is tudja a szívverést és természetesen kinyúlik a közösségi oldalakra, hogy bárkivel megoszthassuk ezt a csodálatos élményt. Lájkoljuk.

A „BabyTime Contraction Timer”, azaz az összehúzódás számláló applikáció kiváló szórakozás és hasznos támasz is egyben a finisben járó anyák számára. Nem kell többet üveges szemekkel az éjszaka közepén az órát bámulni két görcs között, egyszerűen csak megnyomjuk az összehúzódás kezdetén, valamint a végén a megfelelő gombot, az alkalmazás pedig számol helyettünk. A telefonon azt is követhetjük, hogy milyen sűrűn követik egymást a görcsök és az egyértelmű számok talán segítenek abban is, hogy akkor menjünk a kórházba, amikor tényleg szükséges, sem előbb, sem pedig később. Az alkalmazás ingyen letölthető.

 

mailen az orvosnak is elküldi a mozgást

A következő hasznos alkalmazás, a „ Baby Motion”, magzatmozgást számláló applikáció, amivel nemcsak szórakozhat az anyuka, hanem diagnosztikai célokra is használhatja. Nem kell egyebet tenni, mint figyelni a baba mozgását, és megnyomni a gombot a készüléken, ami helyettünk számol majd, mi pedig az eredményt egyszerűen csak elküldjük az orvosnak mailen. A magzatmozgást számláló alkalmazás ingyenesen letölthető.

 
 
Van persze az ingyenes applikációkhoz képest határozottan drága alkalmazás is, a „Pilates for Pregnancy” segítségével végig formában maradhatunk a kilenc hónap alatt, valamint utána is, sőt, hasznos információkkal lát el a terhességgel, szüléssel és a babával kapcsolatban is. A pilates bűvöletében olyan szigorú edzéstervet követhetünk, ami biztonságos minden trimeszterben.  Emellett jegyzetelhetünk, fotóalbumot nézegethetünk és a gyakorlatokról is részletes információkat kaphatunk. Mindezt persze nem ingyen, 9,99 $-ért tölthető le az alkalmazás.

amygarul is találunk alkalmazást

Természetesen magyar nyelven is elérhető már kismamák számára fejlesztett alkalmazás, ami "9 hónap" névvel került a piacra. A program a megadott információk alapján nemcsak a várható szülés időpontját számítja ki, hanem a babával és a testünkben végbemenő folyamatokkal kapcsolatos is hasznos információkat nyújt folyamatosan és naprakészen a szülésig. Nemcsak naptárt és bevásárlólistát tartalmaz a program, hanem az utónevek között is bogarászhatunk, mielőtt eldöntjük, hogy Panni, vagy Miranda lesz a gyerekünk. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

forrás:itunes.apple.com, foto: techi.com 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr713348152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása