HTML

Utolsó kommentek

Alma és fája

Celebgyerek

Terhesség, babák, anyák és gyerekek, no és az apák celebekkel és nélkülük. Mert minden gyerek celebgyerek.

Címkék

18+ (1) affleck (1) alba (1) alyssa (1) alyssa milano (1) angelina (5) angelina jolie (3) aniston (1) anthony (1) apa (1) aquilera (1) b (1) baleset (1) beckham (3) bella (1) ben (1) ben affleck (1) bernadett (1) berry (1) beyonce (11) beyonce terhes (2) bloom (1) brad (2) brangelina (1) bruce willis (1) carla bruni (2) catherine zeta jones (1) celebapa (1) celebgyerek (2) celebhas (1) chistina (1) courtney (1) császármetszés (1) david beckham (1) divat (3) dobó kata (1) downey (1) dugger (1) dundika (2) élethű babák (1) ellen degeneres (1) eric dane (1) fogyókúra (1) forgatókönyv (1) garner (1) gáspár evelyn (1) gregor (1) gryllus dorka (1) guy ritchie (1) gwen stefani (1) gwyneth (1) gyerekkel (1) gyerekszínészek (1) gyermekágy (1) gyermekelhelyezés (1) h. (1) halle (1) harmadik gyerek (1) harper (3) harper seven (3) hátfájdalom (1) heather locklear (1) hobbit (1) ikrek (2) ilyen volt ilyen lett (1) intenzív (1) iskola (1) jamie oliver (2) janics natasa (1) jannifer aniston (1) jay z (1) jennifer (3) jennifer garner (2) jessica (1) jessica simpson (1) johnny depp (1) jolie (4) jr. (1) julia roberts (1) justin bieber (3) kate middleton (1) kerr (1) kismama (1) knox (1) lopez (1) love (1) maddox (1) madonna exe (1) marc (1) mariah carey (3) mel (1) mel b (1) milano (1) miranda (1) miranda kerr (1) mozi (1) nagymama (1) narancsbőr (1) natalie portman (2) orlando (1) orlando bloom (1) örökbefogadás (1) paltro (1) pamela anderson (1) pax (1) per (1) pink (1) pitt (3) portia de rossi (1) rebecca gayheart (1) repülés (1) robert (1) sandra bullock (1) sarah jessica parker (1) selena gomez (1) shiloh (2) spelling (2) spoiler (1) stílus (1) suri (5) swan (1) szorcsik (1) szuperanyu (1) tanács (1) terhes (4) terhesség (1) the (1) tori (2) tori spelling (2) twighlit (1) veszélyezetett terhes (1) vicc (1) victoria (2) victoria beckham (4) viktoria (1) villantás (1) vivienne (1) war (1) world (1) z (1) zahara (1) Címkefelhő

Minden gyerek celebgyerek!

2011.09.22. 13:48 winninger jolán

Betűk a falra - nemcsak celebgyereknek

Szépek

A különböző stílusú betűk a gyerekszoba falán nemcsak kiváló dekorációnak számítanak, hanem építőjellegű kiegészítője is az írni és olvasni nem, vagy alig tudó kicsik számára is. Tegyük különlegessé a gyerekek szobáját néhány vicces, vagy kedves formájú és mintájú kiírással! Nemcsak a nevét írhatjuk a falra, hanem rövid üzeneteket is, ezzel pedig túlmutathatunk a lakberendezésen. Míg lecsukódó szemmel csüng a gyerek a falra aggatott betűkön, észrevétlenül megtanulja kibetűzni a nevét, vagy azt általunk kiírt szó bármelyikét. Lépjünk túl a hazai kreatív boltok piacán és rendeljünk a neten fali betűket!

Fa(l) betűk

A sok betű együtt is szép

A csodálatos babapasztell hangulatot idézik ezek az ajtóra és falra is akasztható betűk, amiből fiús és lányos, valamint uniszex szavakat is kiírhatunk. Arra persze vigyázzunk, nehogy hosszú neve legyen a gyereknek (vásár után okos a ...), mert az Arabella név például 10 ezer feletti összegre szökhet, akár csak az Alexandra. Betűnként ugyanis 6,50 $-t fizethetünk a pöttyös pasztellcsodákért.

forrás: sugarpatchbaby.com

 

 

Lányos hangulat

 Júliában is szép lehet

Az alábbi betűk mellé tulajdonképpen semmi egyéb nem is kell a gyerekszoba falára, mert olyan szépek, minden kislány álma lehet, hogy Jacklyn-nak hívják, mint akinek ezt a nevet kirakták. A virágos-rózsaszín fa betűk persze nem két fillérbe kerülnek, de tekinthetjük hosszú távú beruházásnak, feltéve, ha az össze gyerekünk és unokánk neve kirakható lesz innentől kezdve a rendelkezésünkre álló betűkből. A díszeket már 11,99 -ért megrendelhetjük, így a Marietta már kicsit több mint 20 ezerért megvan.

foto: tinytotties.com

 

Fiús dekoráció 1.

Közlekedj okosan!

Nemcsak a lányoknak tudunk jópofa betűket kirakni, az alábbi betűk erősen fókuszálnak a gyerekek autómániájára. Ne aggódjunk, mire este elalvás előtt kibogarássza az összes szállítási eszközt a kicsi, addigra nemcsak a szemei jojóznak majd, hanem biztosan beszippantja őt a betűk varázsa. Persze nemcsak a nevét írhatjuk ki a gyereknek, az OK vagy K.O. felirattal viszonylag gazdaságosak lehetünk, a Hajni ugyanis 26 ezerből jön ki. Ja, hogy lány név, akkor a Karcsi… Csomagajánlattal, hat betűt 120 $-ért rendelhetünk.

foto: abay.com

Fiús dekoráció 2.

GÓÓÓÓÓÓL!!

Nem tudunk elszakadni a sztereotípiáktól, ha a kocsi őrületet eldurrogtattuk, ide illik a focimánia is. Ne csak a pólója, táskája, fogkeféje legyen labdás a gyereknek, írjuk ki a nevét labdákkal díszített betűkből! Hogy a sport és a foci mennyivel gazdaságosabb végül abból is látszik, hogy Karcsi kiírásával 6 ezer forintot spórolhatunk, betűnként 16 dollárt érnek a labdarúgó őrülteknek készült betűk.

foto: sweetretreatkids.com

 

Barnán lányos

Na jó, van rajta rózsaszín…

Végre a pink és társai mellett, a barnában is megláthatjuk a gyermeki bájt! A Csokoládé álom elnevezésű fa(l) betűk kicsi masnival akaszthatóak fel a falra, vagy az ajtóra, növelve ezzel a törékenység és a finom stílus hatását. Annyira persze ne örüljünk, például a legbetűfukarabb Emma nevet is 19.000 forintért akaszthatjuk a falra, nem kevesebb, mint 21,95 $-ért rendelhetjük meg a trendi betűket a neten.

foto: pinktaffydesigns.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr523245769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása